Springfield Methode Ancienne Cabernet Sauvignon
-
Geen verzendkostenBij een bestelling boven de €100,-
-
Ruim assortimentTop wijnen, Champagne, Sekt en likeur
-
Unieke wijnen, Champagne en SektRechtstreeks van de wijnboer
-
Duurzaam en ecologischGeteeld en geproduceerd
Sterk en breed boeket, tabak en kruiden, cassis, leer en ceder, vanille, pure intensiteit, heerlijk zoet fruit. Met een uitgesproken gedurfde smaak, vol, intens peperig, vanille, cassis en leer, mooie tannines, met een heerlijke afdronk, veel lengte en complexiteit.
100% Cabernet Sauvignon - Enkele Wijngaard.
Lekker bij een typisch Zuid-Afrikaanse barbecue, lekker bij rund of lamsvlees van de grill, ook een goede afdronk bij oud Gouda of Edam.
Categorie: Rode Wijnen
Jaargang: 2015
Houdbaarheid: 2032
Wijnmakerij/merk: Springfield Estate
Regio: Robertson
Land: Zuid-Afrika
Druivensoort: Cabernet Sauvignon
Smaak: droog
Alcoholgehalte: 14,0% vol
Totaal zuur: 6,2 g/l
Restsuiker: 2,0 g/l
pH: 3.60
Aanbevolen drinktemperatuur: 16-18 °C
Inhoud: 0,75 liter
GTIN 6007380000235
Jaargang | 2016 |
Houdbaar tot | 2033 |
Druivensoort | Cabernet Sauvignon |
Regio | Robertson |
Aanbevolen drinktemperatuur | |
Inhoud | 0.75 |
Alcoholgehalte | 13.5 |
Restsuiker | 2.0 |
Land | ZA |
Ph waarde | 3.60 |
GTIN | |
Zuurgraad | 6.2 |