-
Geen verzendkostenBij een bestelling boven de €100,-
-
Ruim assortimentTop wijnen, Champagne, Sekt en likeur
-
Unieke wijnen, Champagne en SektRechtstreeks van de wijnboer
-
Duurzaam en ecologischGeteeld en geproduceerd
De Pongracz Méthode Cap Classique (MCC) Rosé bestaat uit 60% Pinot Noir en 40% Chardonnay-druiven. Deze mousserende wijn krijgt zijn delicate zalmroze kleur van de Pinot Noir-druiven. De in Zuid-Afrika gebruikte Méthode Cap Classique, afgekort MCC, komt overeen met de productiemethode zoals in de Champagne. Het resultaat is zeker te vergelijken met veel champagnes.
Niet alleen is de aanblik van de Pongracz Méthode Cap Classique Rosé verrukkelijk, ook de neus wordt verwend door een verscheidenheid aan aroma's. Rijp fruit en lichte geroosterde tonen zijn waarneembaar. Op de achtergrond zijn delicate gisttonen te vinden. De doorlopende perlage maakt de wijn bijzonder aantrekkelijk voor het oog. In de mond smaakt de mousserende wijn naar bramen en frambozen. De afdronk wordt gekenmerkt door grote elegantie en lengte.
Serveer deze heerlijke roséwijn bij kip, als aperitief of bij een zeevruchtensalade.
Jaargang | |
Houdbaar tot | |
Druivensoort | 60% Chardonnay, 40% Pinot Noir |
Regio | Western Cape |
Aanbevolen drinktemperatuur | |
Inhoud | 0.75 |
Alcoholgehalte | 12.5 |
Restsuiker | 10.5 |
Land | ZA |
Ph waarde | 3.04 |
GTIN | |
Zuurgraad | 6.2 |