Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Marmot de La Brande Sulfitarm Bordeaux AOP

Marmot de La Brande Sulfitarm Bordeaux AOP

€12,92
op voorraad
De Marmot de La Brande, gecreëerd in de biologische wijnbouw en gesteund door de familie Todeschini, is een prachtige aanvulling op pastagerechten met delicate vleessauzen, maar ook op gebakken champignons of champignoncrostini.
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Een uitzonderlijk fruitige creatie van Château Mangot: De Marmot de La Brande wordt slechts zes maanden na de oogst gebotteld! Rijping in roestvrijstalen tanks, geen gebruik van hout, gebruik van lokale gisten, geen franje, gewoon het pure genot van de fruitbeleving.

In deze Franse rode wijn uit de teeltstreek Côtes de Bordeaux werden 50% Cabernet Franc en 50% Merlot gemengd. Het indrukwekkende resultaat: intense tonen van sappige zwarte bessen die prachtig harmoniëren met subtiele tonen van zoethout en eucalyptus. Er is ook een muntfrisheid die het boeket uiteindelijk tot iets heel bijzonders maakt. In de mond is de Marmot de La Brande droog en krachtig, met opvallende tannines die het drinkplezier kenmerken.

Geniet van deze rode wijn uit Castillon, op slechts enkele kilometers van Saint-Émilion, bij een drinktemperatuur van 16 tot 18 graden. De Marmot de La Brande, gecreëerd in de biologische wijnbouw en gesteund door de familie Todeschini, is een prachtige aanvulling op pastagerechten met delicate vleessauzen, maar ook op gebakken champignons of champignoncrostini.

Bio-Product: FR-BIO-01
Jaargang 2020
Houdbaar tot 2025
Druivensoort 50% Cabernet Franc, 50% Merlot
Regio Castillon Côtes de Bordeaux
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 14.0
Restsuiker
Land FR
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad