Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Dr. Bürklin Wolf Wachenheimer Altenburg Riesling P.C.

Dr. Bürklin Wolf Wachenheimer Altenburg Riesling P.C.

€32,20
op voorraad
Deze Premier Cru van de Pfalz wijnmakerij Dr. Bürklin-Wolf ruikt in het boeket naar verse grapefruit en ananas, die prachtig harmoniëren met een fijne kruiden. BIO product: DE-ÖKO-003
1 - 3 werkdagen
De lekkerste Rode, Witte, Rosé en Dessert-wijn, Champagne, Sekt en likeur! online wijn bestellen..
  • Geen verzendkosten
    Bij een bestelling boven de €100,-
  • Ruim assortiment
    Top wijnen, Champagne, Sekt en likeur
  • Unieke wijnen, Champagne en Sekt
    Rechtstreeks van de wijnboer
  • Duurzaam en ecologisch
    Geteeld en geproduceerd
Beschrijving

Deze Premier Cru van de Pfalz wijnmakerij Dr. Bürklin-Wolf ruikt in het boeket naar verse grapefruit en ananas, die prachtig harmoniëren met een fijne kruiden.

Deze hoogwaardige Riesling is elegant en romig in de mond, met frisse mineraliteit en een evenwichtige structuur.

De Dr. Bürklin-Wolf Wachenheimer Altenburg Riesling P.C. werd uitgebouwd in houten vaten. Een koele, late vintage zorgde voor rijpe zuren en een indrukwekkende overvloed aan fruit en mineraliteit.

Een perfect drinkgenot van de wijnmakerij in Wachenheim aan de wijnroute, die al eeuwenlang in het teken staat van de wijnbouw.

Sinds een aantal jaren richt Dr. Bürklin-Wolf zich consequent op de biologisch-dynamische wijnbouw en heeft met deze aanpak ook maatstaven gezet, vooral met betrekking tot het creëren van natuurlijke, onvervalste Rieslings.

Categorie: Witte Wijn

Jaargang: 2017

Houdbaarheid: 2027

Wijnmakerij/merk: Dr. Burklin Wolf

Regio: Palts

Land Duitsland

Druivensoort: Riesling

BIO product: DE-ÖKO-003

Smaak: droog

Alcoholgehalte: 13,0% vol

Restsuiker: 1,2 g/l

Aanbevolen drinktemperatuur: 8-10 °C

Inhoud: 0,75 liter

GTIN 4016462348105

Jaargang 2020
Houdbaar tot 2030
Druivensoort Riesling
Regio Pfalz
Aanbevolen drinktemperatuur
Inhoud 0.75
Alcoholgehalte 12.5
Restsuiker 1.1
Land DE
Ph waarde
GTIN
Zuurgraad 7.3