-
Geen verzendkostenBij een bestelling boven de €100,-
-
Ruim assortimentTop wijnen, Champagne, Sekt en likeur
-
Unieke wijnen, Champagne en SektRechtstreeks van de wijnboer
-
Duurzaam en ecologischGeteeld en geproduceerd
De Boekenhoutskloof Chocolate Block is een unieke smaakbeleving uit Zuid-Afrika. In de neus combineert deze droge mix van bijna driekwart Syrah (Shiraz) en kleinere porties Cabernet Sauvignon, Grenache Noir, Cinsault en Viognier een verscheidenheid aan tonen intense kersentonen, kardemom, zoete tabak, espresso en een vleugje parfum komen hier samen.
Vol en rond in de mond, met een zeer goede structuur, verfrissende zuren, een rokerige mineraliteit en aroma's van zwarte olijven, zoethout en rijpe pruimen.
De wijn uit de regio Franschhoek heeft 16 maanden op eikenhout gerijpt, waarbij 10% nieuwe vaten zijn gebruikt.
De bijzondere rode wijn is ideaal voor pasta en pizza, donker vlees (geroosterd of gegrild), gerookte of middelzware kaas of harde kaas.
Jaargang | 2021 |
Houdbaar tot | 2031 |
Druivensoort | 73% Syrah, 11% Grenache Noir, 8% Cinsault, 7% Cabernet Sauvignon, 1% Viognier |
Regio | Franschhoek |
Aanbevolen drinktemperatuur | |
Inhoud | 0.75 |
Alcoholgehalte | 14.5 |
Restsuiker | 3.6 |
Land | ZA |
Ph waarde | 3.80 |
GTIN | |
Zuurgraad | 5.1 |