-
Geen verzendkostenBij een bestelling boven de €100,-
-
Ruim assortimentTop wijnen, Champagne, Sekt en likeur
-
Unieke wijnen, Champagne en SektRechtstreeks van de wijnboer
-
Duurzaam en ecologischGeteeld en geproduceerd
Een Zuid-Afrikaanse smaakbeleving van intense, rijke koffie- en chocoladesmaken met hints van rijpe moerbeien, pruimen en kersen.
Barista Pinotage van Val De Vie Winery wordt gemaakt van 100% Pinotage-druiven uit het Robertson-gebied. De druiven zijn half februari op optimale rijpheid geplukt en in verschillende batches verdeeld en op verschillende manieren behandeld. Bepaalde batches werden flash-behandeld om de kleur te optimaliseren en werden vervolgens teruggestuurd naar de huid om alcoholische fermentatie uit te voeren. Andere batches werden gepasteuriseerd en onmiddellijk gefermenteerd in eikenhout om de donkere, rijke koffiearoma's te verkrijgen. Andere batches werden conventioneel gefermenteerd op de puree en verschillende keren rondgepompt tijdens de alcoholische fermentatie en gevuld in Frans eiken om de fermentatie te voltooien. Alle batches zijn gestabiliseerd door malolactische fermentatie op Frans eiken.
De droge rode wijn is ook perfect als bijgerecht bij eten. Zeer goed te combineren met donker vlees, romige stoofschotels en zelfs intensieve desserts. Ook een geweldige aanvulling op blauwe kaas of Belgische chocolade. Gevinifieerd vanaf het begin, klaar om te drinken voor onmiddellijk genot. Als ideale drinktemperatuur adviseren wij 18 °C.
Jaargang | 2023 |
Houdbaar tot | 2029 |
Druivensoort | 100% Pinotage |
Regio | Robertson Valley |
Aanbevolen drinktemperatuur | |
Inhoud | 0.75 |
Alcoholgehalte | 13.0 |
Restsuiker | 6.8 |
Land | ZA |
Ph waarde | |
GTIN | |
Zuurgraad | 5.7 |